Partnerek, támogatók

AIPS
MPB
vajdasági magyar újságírók egyesülete
Magyar újságírók kárpátaljai szövetsége
muosz140
M4
Team
MLSZ
EMMI

MOB
MPB
Telekom
Telekom

SZZRT
JUDO 2017
IJF
TF
NSZ
Duna
Adidas
Budatours

Teqball

Horfer serleg

Igazolványcsere

CARD_2016_2

Kedves Kollégák!

Az MSÚSZ-igazolványokat a 2016-17-es időszakra az alábbi linken található adatlap kitöltésével lehet igényelni.

A 2015. júliusi közgyűlés döntése értelmében a korábbinak a felére csökkent a tagdíj, két évre 5 ezer forint, nappali tagozatos hallgatóknak és nyugdíjasoknak 2000 forint. Az a közgyűlés eltörölt minden korábbi tagdíjtartozást és megsemmisített minden, tartozás miatt hozott kizáró határozatot, ezért akinek egyszer már volt MSÚSZ-igazolványa, az ugyanúgy igényelheti a hosszabbítást, mintha megszakítás nélkül tagunk lett volna. Igyekszünk tagjaink közé hívni azokat is, akik a sportmédiában dolgoznak, de még nem voltak a tagjaink, számukra is itt a kedvező alkalom belépni a szövetségbe, a tagfelvételi szövetség által lebonyolítandó, hagyományos procedúra révén, ITT!

A tagságra vonatkozó kérelem akkor érvényes, ha a szövetség bankszámlaszámára

– 10102086-13584302-00000008 –

megérkezik az 5000 vagy 2000 forintos átutalás. A közleményrovatba a nevet, az MSÚSZ igazolvány számát, valamint, azt, hogy “2016-17-es tagdíj” kérjük beírni.

A tagdíj beérkezését követően rendeljük meg az igazolványt.

A tagdíjfizetés azért is fontos, mert ez az egyik feltétele (az Év Sportolója szavazáson és az éves rendes közgyűlésen való részvételen túl) az M4 Év Sportolója Gálára szóló meghívásnak.

Az AIPS igazolványok meghosszabbítását a nemzetközi szövetség honlapján kitöltendő formanyomtatvánnyal lehet kérni. Ez a videó szemlélteti a régi és új tagoknak a teendőket.

Hasznos tudnivalók: az AIPS-tagság igényléséhez vagy megújításához kattintsanak az „AIPS card” – „AIPS kártya”-gombra a www.aipsmedia.com oldalon.
Amennyiben megújítani szeretnék tagsági igazolványukat, tehát van már kártyájuk, a „YES” – „IGEN” gombra kattintva lehet tovább lépni. Ha beütötték a kártyaszámukat és a születési dátumukat, csak azokat az adatokat kell módosítaniuk, amelyek megváltoztak. Amennyiben elégedettek az eddigivel, új fotót sem szükséges feltölteni. Kattintsanak a „Get new card” – „Új kártya igénylése” gombra, és vegyék fel a kapcsolatot az MSÚSZ-szel.
Ha most szeretnének regisztrálni, a „NO” – „NEM” gombra klikkelve jelenik meg az online jelentkezési felület. A név, születési dátum, nem, tartózkodási ország, valamint a nemzeti sportújságíró szövetség megadása után a „Browse” – „Böngészés”, vagy az „Upload” – „Feltöltés” gombra kattintva választhatják ki igazolványképüket, amelyet jpg formátumban kell feltölteni az online regisztrációs rendszerünkbe. Kérjük, adják meg a pontos címet, amelyre az AIPS magazint küldhetjük majd. Töltsék ki az űrlapot az a város, az utca, a házszám megjelenése mellett az irányítószámukkal is. Végül adják meg vonalas-, fax-, és mobilszámukat is, valamint e-mail címüket.

A kérelmeket minden esetben a nemzetközi szövetségnek kell érvényesítenie, aminek a feltétele az MSÚSZ-tagság, a hazai és nemzetközi tagsági díj megfizetése. Figyelem! Az AIPS-tagdíjat is az MSÚSZ-nek kell befizetni, szövetségünk utalja tovább a magyar AIPS-tagsági igazolványt igénylők befizetéseit Svájcba.

Az MNB napi középárfolyamán (mnb.hu/arfolyamok) 40 dollár befizetését kérjük forintban szintén a fenti számlaszámra, ennyibe kerül ugyanis a nemzetközi szövetség igazolványa két évre, az árfolyamkockázatot a szövetség vállalja.

MSÚSZ

  • Karcsi bácsi 80

    Kollégánkat, Oroszhegyi Károlyt 80. születésnapja alkalmából köszöntöttük.

  • IMG_5035 (2)

    Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő meghívására háromnapos látogatáson volt Brüsszelben szövetségünk küldöttsége, amelyen az MSÚSZ elnökségi, illetve bizottsági tagjai vettek részt.

  • young_reporter_yog2018

    A Nemzetközi Olimpiai BIzottság - a kontinentális szövetségeken keresztül - a III. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékokra is meghirdette a Fiatal riporter-programot.

Kapcsolat
1064 Bp., Vörösmarty u. 47/a
sportujsagirok@gmail.com
06-20-9159-685

Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Két új ad hoc bizottság

msusz_jelveny

  Az MSÚSZ elnöksége legutóbb ülésén megalakította az oktatási és a jubileumi…

Tovább >>

Újabb tisztség

CsisztuZs

Dr. Csisztu Zsuzsát, szövetségünk első alelnökét beválasztották a Magyar Olimpiai…

Tovább >>

Meghalt John Károly

423965_361798550526656_831554530_n

  Hosszan tartó betegség után életének 63. évében elhunyt John Károly. Több…

Tovább >>

A jelöltek egyike: Kopeczky

KoLa

Az idei Prima Primissima-díj sajtókategóriájában a három jelölt közé Baló György (szerkesztő,…

Tovább >>

Köntörfalazás kizárva

GuLa

Gulyás Lászlóval, a Szepesi-díj idei kitüntetettjével, az MSÚSZ tagjával készített interjút Lantos Gábor, az Origo rovatvezetője.

Tovább >>