Március 20-án temetik Varga Gábort

Újabb veszteség érte az újságírótársadalmat: 58 éves korában meghalt Varga Gábor. A kiváló riporternek a Gózon Gyula Kamaraszínházba kellett volna riportra mennie múlt hét pénteken, de nem jelent meg a munkán. Kollégái rögtön tudták, hogy baj van, a lelkiismeretes munkatárs soha nem tett ilyet. Már megvolt az időpontja annak, hogy mikor megy kivizsgálásra, de nem volt lehetősége erre… Hirtelen rosszulléte alkalmával hiába hívtak mentőt, életét nem tudták megmenteni.
Varga Gábor alapítója volt a Mix magazinnak, a Mixonline-nak, és a halála pillanatáig e lapért dolgozott. Különleges ember volt, zárkózott, magának való, a mindent jelentette neki. Nála nem volt hétvége, nem volt éjszaka, csak feladat. És ha nem kapott, keresett magának. Egyszerűen csak riporternek hívta magát, pedig a szakma művésze volt. Képei önmagukért beszéltek, kamerájával végigjárta a fél világot, és fantasztikus élményeket adott az olvasóknak. Egyszerre volt otthon portré-, riport- és színházi fotózásban, naprakészen és frissen hozta az információkat a Mixonline-nak és a Mix magazinnak egyaránt. Nagyszerű jegyzeteket írt a Mixonline-ra, és a sportrovatot reggeltől estig ellátta anyaggal, amelyekből kitűnt, hogy mindent tudott a sportról, ahogy vége volt egy meccsnek, már írta is a tudósítását. Egy olyan generáció képviselője volt, amelynek tagjai még érezték és szeretették a szakma csodálatos szépségét.
Varga Gábort, a kiváló szerkesztőt, írót és fotográfust a Regös Média Kft, a Mix magazin és a Mixonline saját halottjának tekinti. Búcsúztatása 2014. március 20-án 9 órakor a Fiumei úti Sírkert ravatalozójában lesz. (Bp. VIII. ker. Fiumei út 16.)

2014. február. 25.

  • NBP4

    A programnak immár a negyedik ciklusa kezdődött el.

  • MSUSZ 2020

    A pandémia miatt ezúttal online rendeztük meg az M4 Sport – Az Év Sportolója gálát a Nemzeti Színház Gobbi Hilda színpadán.

  • ÁrokFerenc

    Életének 89. évében Szabadkán a koronavírus-fertőzés szövődményeiben meghalt Árok Ferenc, a legendás sportújságíró, futballedző, szövetségünk életműdíjasa.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Újságíró-utánpótlás, figyelem!

  Az Utanpotlassport.hu – a Nemzeti Sport Junior mellékletét és az M4…

Tovább >>

Keleti Ágnes, az MSÚSZ-életműdíjasa

Ági néni

MSÚSZ-ÉLETMŰDÍJ: KELETI ÁGNES (tornász) a világ legidősebb, 100 éves olimpiai bajnoka…

Tovább >>

Szoboszlai Dominik, az Év férfi sportolója

Dominik

AZ ÉV FÉRFI SPORTOLÓJA SZOBOSZLAI DOMINIK (labdarúgó)           …

Tovább >>

A futballválogatott az Év csapata

MSUSZ 2020

AZ ÉV CSAPATA (hagyományos csapatsportok)   FÉRFI LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT         …

Tovább >>

Marco Rossi, az Év edzője

Rossi

AZ ÉV EDZŐJE    MARCO ROSSI (férfi labdarúgó-válogatott)           …

Tovább >>