A rendkívüli közgyűlés dokumentumai

Kedves Tagtársak!

Az Alapszabálynak megfelelően 25 nappal a július 20-ai közgyűlés előtt csatolva küldjük a napirendi pontokhoz kapcsolódó írásos anyagokat, dokumentumokat.

Lezárult a kandidálás a különböző, megüresedett vagy még be nem töltött pozíciókra, és elkészült a szövetség új, az eddiginél egyszerűbb és az új Ptk.-nak megfelelő működést biztosító Alapszabály-tervezete is.

Újra felhívjuk a figyelmet arra, hogy a közgyűlésre az MSÚSZ kétnapos, július 20-án és 21-én Csákváron és Felcsúton tartandó kongresszusa keretében kerül sor. Az első nap programja ebéddel kezdődik 13 órakor, a csákvári Publo Étteremben, felcsúti stadionlátogatással folytatódik 15 órától, majd a világnapi elismerések, Nívódíjak átadása és a rendkívüli közgyűlés következik, a technikai feltételek függvényében Felcsúton vagy Csákváron 17 órától. Az első nap programját csákvári vacsora zárja, s korlátozott számban szállást is tudunk biztosítani kétágyas szobákban a Publo vendégházaiban. A második nap délelőttjén kerül sor a hagyományos Hoffer-kupára, majd a záróebédre. A kispályás futballtornára várjuk a résztvevő csapatok jelentkezését a sportujsagirok@gmail.com címen, és ugyanitt kell regisztrálnia a kongresszus minden résztvevőjének július 10-ig, megjelölve, hogy mely főétkezésekre tart igényt, igényelne-e szállást vagy Budapest-Csákvár transzfert. A határidő után érkező jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni (a közgyűlésen természetesen minden tagunk részt vehet, de az étkezésben, szállásban utazásban a határidő után csak rendkívül indokolt esetben tudunk segíteni). A részvétel minden tagunk számára ingyenes, akinek nincs tagdíjtartozása.

Tisztelettel:
Budapest, június 25.
                                                                              Szöllősi György

elnök

2015. június. 26.

  • NBP4

    A programnak immár a negyedik ciklusa kezdődött el.

  • MSUSZ 2020

    A pandémia miatt ezúttal online rendeztük meg az M4 Sport – Az Év Sportolója gálát a Nemzeti Színház Gobbi Hilda színpadán.

  • ÁrokFerenc

    Életének 89. évében Szabadkán a koronavírus-fertőzés szövődményeiben meghalt Árok Ferenc, a legendás sportújságíró, futballedző, szövetségünk életműdíjasa.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Újságíró-utánpótlás, figyelem!

  Az Utanpotlassport.hu – a Nemzeti Sport Junior mellékletét és az M4…

Tovább >>

Keleti Ágnes, az MSÚSZ-életműdíjasa

Ági néni

MSÚSZ-ÉLETMŰDÍJ: KELETI ÁGNES (tornász) a világ legidősebb, 100 éves olimpiai bajnoka…

Tovább >>

Szoboszlai Dominik, az Év férfi sportolója

Dominik

AZ ÉV FÉRFI SPORTOLÓJA SZOBOSZLAI DOMINIK (labdarúgó)           …

Tovább >>

A futballválogatott az Év csapata

MSUSZ 2020

AZ ÉV CSAPATA (hagyományos csapatsportok)   FÉRFI LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT         …

Tovább >>

Marco Rossi, az Év edzője

Rossi

AZ ÉV EDZŐJE    MARCO ROSSI (férfi labdarúgó-válogatott)           …

Tovább >>