További öt évre Szöllősi György az MSÚSZ elnöke

A Magyar Sportújságírók Szövetségének hétfői pécsi tisztújító közgyűlésén a tagság további öt évre megválasztotta elnöknek Szöllősi Györgyöt, az AIPS Europe alelnökét, a Nemzeti Sport főszerkesztőjét.

Az első alelnök Mravik Gusztáv, a Nemzeti Sport képszerkesztője, a második alelnök dr. Csisztu Zsuzsa, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) alelnöke, a Mandiner sportszerkesztője maradt. Az elnökségbe újra bekerült Deák Zsigmond, Moncz Attila, Sörös Jenő és S. Tóth János.
Az etikai bizottság elnöke továbbra is Győr Béla (tagok: Vámos Tamás, Zsengellér Zsolt), a tagfelvételié Pálfalvi Gábor (tagok: Baricsa Gábor, Pósfai Gyula), az ellenőrzőé Horváth Imre (tagok: Hangay György, Kovács László).
A közgyűlésen az alapszabály módosításával állandó bizottságként létrejött szolidaritási bizottság elnökének Kopeczky Lajost, a Telesport nyugalmazott riporterét választotta meg a tagság. (A bizottság tagjai lettek: Erdélyi Mariann és Török László.) Először jött létre a határokon túli tagokból álló összmagyar állandó bizottság, amelynek elnökévé Dunda Györgyöt, a Kárpáti Igaz Szó lapigazgatóját választották meg. E bizottság két alelnöke Aczél Péter László és Szőcze Árpád, tagjai Csibi Lóránd, Duducz Tibor, Kádár Zoltán és Szalai Attila.

Gyuri Zsiga

2023. május. 22.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Nagyszerű kollégáink emlékének adózott az MSÚSZ küldöttsége a „nulladik” napon

Arany 1

A Magyar Sportújságírók Szövetségének tisztségviselői a Sportújságíró-kongresszus „nulladik” napján ellátogattak…

Tovább >>

AIPS: Az Év sajtóközpontja díjat kapott a budapesti atlétikai vb stábja

AIPS_dij

A spanyolországi Santa Susannában zajló centenáriumi AIPS-közgyűlés hétfői, plenáris ülésén,…

Tovább >>

Ülést tartott az Ellenőrző Bizottság

FB

Megtartotta szokásos éves, a zárás előtti ülését az MSÚSZ Ellenőrző…

Tovább >>

Elhunyt Dobor Dezső

Dobor

Életének hetvenegyedik évében elhunyt kollégánk, Dobor Dezső. Az MTI a család közlésére alapozott híre szerint 1972-ben kezdett dolgozni a…

Tovább >>