Ismét az Operaházban rendezi meg szövetségünk a hagyományos Év Sportolója-gálát

Ismét az Operaházban rendezi meg szövetségünk a hagyományos Év sportolója Gálát, amelynek névadó támogatója ezúttal is az M4 Sport. A sajtótájékoztatón a patinás színház Székely Bertalan termében Ókovács Szilveszter főigazgató, mint házigazda köszöntötte a vendégeket. Örömét fejezte ki amiatt, hogy a bajnokok bajnokai ismét az Operaházban ünnepelnek majd január 8-án.
A korábban háromszor is az Év férfi sportolójának választott olimpiai bajnok úszó, Gyurta Dániel egyebek mellett a díj és a gála presztízsét emelte ki. „Megkoronázása ez a sportévnek, és a jövő év nagyon fontos lesz, amelyet a párizsi olimpiai határoz majd meg. Nagyon köszönöm előre is, hogy díjátadóként lehetek jelen a gálán, vésse be mindenki a dátumot a naptárjába!” – mondta.
Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke nagy köszönetet mondott a támogatóknak, így Magyarország kormányának, a Magyar Olimpiai Bizottságnak, a Magyar Labdarúgó-szövetségnek, a Mészáros-csoportnak, a Nemzetközi Sportújságíró-szövetségnek, a Magyar Paralimpiai Bizottságnak, az M4 Sportnak és a Nemzeti Sportnak is. Kitért arra, hogy miközben a világban szörnyű események zajlanak, a szövetség, a szervezők csapata büszke arra, immár hatvanhatodik alkalommal lesz Év Sportolója Gála, nem szakadt meg a sorozat. Kiemelte, hogy váratlan nehézségek mindig adódhatnak, hiába egyezett meg az M4 Sport az illetékesekkel a gála napján játszandó magyar–olasz vízilabda Eb-mérkőzésről, miután a tornát Netanyában rendezik vagy rendezték volna, minden bizonytalanná vált.
Mint mondta, folynak az egyeztetések arról, hogy a korábbi évekéhez hasonlóan rangos legyen a díjátadói, illetve a vendégsereg. Ő műsor kreatív producere ezúttal is Szabó László lesz.
Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója elmondta: „A januári gála is nagy izgalmakat ígér, mert rengeteg nagy sikernek lehettünk már eddig is tanúi határainkon innen és túl. A vívóvilágbajnokság, a nekem különösen kedves, budapesti atlétikai vébé, Halász Bence bronzérme és a nagyszerű hangulat, az értő közönség révén megszerettük újra ezt a sportágat, De jön még idén női kézilabda világbajnokság is. Aki eljut az Operába, egyáltalán felkerül valamelyik listára, máris rendkívüli sikert ért el, a végső győzelem már sok mindenen múlik, de a legfontosabb megünnepelni ezeket a nagyszerű sportolókat.”
Galabejelentes 3 Galabejelentes 2 Galabejelentes 1

2023. október. 12.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Rekordnézettséget hozott a Sportgála!

CER_8074

Ez volt az eddigi legnézettebb Év Sportolója Gála-közvetítés. A 2015 óta megrendezett kilenc…

Tovább >>

Az Év Sportolója-szavazás végeredménye: ezer pont közelében a férfi kardcsapat és Marco Rossi

Kardcsapat

Tizenegy kategóriában adtak át díjat a 66. M4 Sport – az Év Sportolója Gálán. Íme, az egyes kategóriák sorrendje,…

Tovább >>

Világsztárok köszöntöttek világsztárokat a 66. M4 Sport – az Év Sportolója Gálán

6D1A0067

Novák Katalin köztársasági elnök megtisztelő jelenlétében, világsztárok közreműködésével rendezte meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége – immár másodszor a budapesti…

Tovább >>

Ismertté váltak a hármas listák, óriási verseny több kategóriában

bejelentes2

Rekordszámú voks érkezett az Év Sportolóira a Magyar Sportújságírók Szövetsége 66. szavazásán. A korábbi, 2019-as csúcsot (439) felülmúlva, 471-en…

Tovább >>