Dr. Schmidt Ádám meglátogatta az MSÚSZ elnökségi ülését

Különleges elnökségi ülést tartott a Magyar Sportújságírók Szövetsége székhelyén, a Testnevelési Egyetem campusán: hosszú-hosszú évek után először vendégeskedett az ülésen az állami sportirányítás első számú embere. Dr. Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár egykori kollégánk, Tihany Viktor kommunikációs igazgató társaságában látogatott el hozzánk.

Államtitkár úr megtekintette az irodáinkat, meghallgatta Szöllősi György az eredményeinkről és terveinkről szóló beszámolóját, beszélt a magyar sportkormányzat prioritásairól. Később a közösségi médiában így fogalmazott: „A közvetlen kapcsolattartásban hiszünk. Rendhagyó módon a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökségi ülésén kezdtem a napot. Örömmel jelenthettem be, hogy a Nagy Béla-program és az Év Sportolója Gála háttere is biztosított a részünkről.”

Szöllősi György az egyórásra tervezett, másfél órásra nyúlt, jó hangulatú beszélgetés végén átadta a magyar sportirányítás első számú vezetőjének a Nagy Béla-program támogatásával az elmúlt másfél évben megjelent könyvek egy-egy példányát. Az elnökség, kiegészülve Novotny Zoltán tiszteletbeli elnökkel és a bizottságvezetőkkel, teljes létszámban vett részt az ülésen, Dunda György, az Összmagyar Bizottság vezetője videóhívásban kapcsolódott be, Ungvárról.

A vendégek távozása után folytatódott az elnökségi ülés, olyan fontos kérdések megtárgyalásával, mint a januári Év sportolója gála előkészületei, beleértve a szokásos tízes listák idén (szerencsére) különösen nehéz elkészítését, a közelgő, s már októberben aktuális tagságikártya-csere.

Elnoksegi 1 Elnoksegi 2 Elnoksegi 3

2023. október. 01.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Az MSÚSZ Gyulai István-díjasa: Bakai Gusztáv

Bakai G

A Magyar Sportújságírók Szövetsége Gyulai István-díjjal tüntette ki a…

Tovább >>

Az MSÚSZ Életműdíjasa: Jocha Károly

Jocha Károly 2

A Magyar Sportújságírók Szövetsége Életműdíjjal tüntette ki a…

Tovább >>

Százötvenen ünnepelték a születésnapost

Kiss Erzsébet köszöntése

Nagy szeretettel köszöntöttük gyulai kongresszusunk keretein…

Tovább >>

A jövő évi kongresszus helyszíne: Dunaszerdahely!

Zászlóátadás

Hagyományainknak megfelelően az MSÚSZ elnöksége a kongresszus napjának reggelén tartott…

Tovább >>