Szlovéniában jártunk

Az MSÚSZ Szöllősi György elnökkel és Őri B. Péter főtitkárral képviseltette magát Ljubljanában az Év sportolója gálán. Szlovéniában hagyomány, hogy a díjazottakat az elnöki palotában fogadja Borut Pohar köztársasági elnök.
Pohar
Borut Pohar szívesen állt kamera elé Szöllősi Györggyel,
szlovén elnök
 majd néhány szót váltott az MSÚSZ elnökével és főtitkárával
Fotó:  Nebojsa Tejic
Utána a főváros kulturális központjában (Cankarjev dom) a publikum látványos gálán ünnepelte  a győzteseket és helyezetteket. A férfiaknál Primoz Roglic (kerékpáros, a spanyol körverseny győztese), a nőknél Janja Garnbret (világbajnok falmászó), a csapatok közül pedig  az Eb-ezüstérmes férfi röplabda-válogatott lett az első.
Doncic mama
Luka Doncic, az NB A legújabb sztárja második lett a férfiak versenyében, a díjat édesanyja vette át, akinek az MSZ elnöke (balra) és főtitkára szívből gratulált
Az MSÚSZ küldöttsége felkereste a három évvel ezelőtt nyílt,  a belvárosban található Balassi Intézetet, ahol Sárosi Bence kulturális titkár számolt be a munkájukról. Érdekesség, hogy a Szlovén Sportújságírók Szövetségének alelnöke, Szinisa Urosevic, a Delo című politikai napilap sportrovatának munkatársa magyarul tanul az intézet nyelvtanfolyamán.
Balassi
Sárosi Bence (balra) , Szinisa Orosevic, Schwetter Éva nyelvtanár, Szöllősi György, Őri B. Péter
  • Csoport, gála

    Színpompás ünnepség keretében a Nemzeti Színházban adta át a Magyar Sportújságírók szövetsége a 62. alkalommal megtartott Év sportolója-választás kategóriagyőzteseinek a díjat.

  • LOGO_2020-1

    Az MSÚSZ 62. Év sportolója választásán hét kategóriában – az Év férfi sportolója, az Év női sportolója, az Év csapata (hagyományos csapatsportágak), az Év csapata (egyéni sportágak csapatversenye), az Év edzője, az Év férfi labdarúgója, az Év női labdarúgója – 399 sportújságíró voksolt.

  • sajttáj

    A Nemzeti Színházban tartott az M4 Sport által élőben közvetített sajtótájékoztatón kiderült, mely sportolók, edzők és csapatok reménykedhetnek abban, hogy díjazzák őket január 16-án, csütörtökön a szintén a Duna-parti teátrumban rendezendő Év Sportolója Gálán.

Kapcsolat
Székhely:
1064 Bp., Vörösmarty u. 47/a

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
06-20-9159-685

Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Meghosszabítottuk a szavazást

LOGO_2020-1

Aki még nem szavazott az Év sportolóira, az január 6-án, hétfőn 11 óráig az M4 Sport – az Év …

Tovább >>

A világ legjobbjai

Messi, Biles

Az AIPS szavazásán az argentin Lionel Messi  és az amerikai Simone Biles lett az év férfi, illetve női…

Tovább >>

Lázár Bence-díj

Lázár Bence

A Sport TV kezdeményezésére, a Magyar Sportújságírók Szövetsége támogatásával szakmai díjjal bővült a paletta. A két szervezet…

Tovább >>

Várjuk a javaslatokat az Év szabadidős sporteseményére!

LOGO_2020-1

Mint ismeretes, az MSÚSZ megválasztja 2019 legjobb szabadidős sporteseményét. Továbbra is felhívással fordulunk a szabadidős sporteseményeket rendezőkhöz, szervezőkhöz, hogy 2020….

Tovább >>

Várjuk a javaslatokat az Év e-sportolójára!

LOGO_2020-1

Mint ismeretes, az MSÚSZ megválasztja 2019 legjobb e-sportolóját. Továbbra is felhívással fordulunk az e-sport szereplőihez (a szövetséghez, a szakosztályokhoz,…

Tovább >>