Pécs helyett Budapest

Az MSÚSZ elnöksége szeptember 3-án online elnökségi ülést tartott, amelyen a tagok egyhangúlag úgy döntöttek, hogy amennyiben szükség lesz a megismételt közgyűlésre, azt a rendkívüli járványügyi helyzetre tekintettel, s azért, hogy a pécsi vendéglátók és szervezők munkája ne legyen hiábavaló, a szövetség az eredetileg meghirdetett időpontban, szeptember 16-án, szerdán 14 órától, de nem Pécsett, hanem Budapesten – akárcsak tavaly, a Testnevelési Egyetem (Budapest, XII., Alkotás u. 44.) Athén termében – tartja meg. A regisztráció 13 órakor kezdődik, hogy időben kezdhessünk.

 

Athén terem

Ebben a nehéz helyzetben különösen tekintettel kell lennünk idősebb és külhoni tagjainkra, ezért az elnökség úgy határozott, hogy hibrid tanácskozást tartunk, azaz az időseknek, a vidékieknek és a határon túliaknak lehetővé tesszük, hogy a technika segítségével online kapcsolódjanak be a közgyűlésbe és a kongresszusba. Aki pedig el akar jönni, az személyesen is részt vehet a rendezvényen. Természetesen ügyelünk a járványügyi szabályok maximális betartására (maszkhasználat, sorok, székek üresen hagyása).

Arról is határozott az elnökség, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel a szokásos sportnapot (Hoffer-kupa kispályás futballtorna, Thékes-kupa teniszverseny) az idén nem tartjuk meg.

A tervek szerint a jövő esztendei Sportújságíró-kongresszust Pécsett rendeznénk meg.

A Sportújságíró-kongresszus 2020 keretében megtartandó megismételt közgyűlés (természetesen, ha a 13-i nem volt határozatképes), után adjuk át a szövetség idei szakmai díjait.

2020. szeptember. 05.

  • NBP4

    A programnak immár a negyedik ciklusa kezdődött el.

  • MSUSZ 2020

    A pandémia miatt ezúttal online rendeztük meg az M4 Sport – Az Év Sportolója gálát a Nemzeti Színház Gobbi Hilda színpadán.

  • ÁrokFerenc

    Életének 89. évében Szabadkán a koronavírus-fertőzés szövődményeiben meghalt Árok Ferenc, a legendás sportújságíró, futballedző, szövetségünk életműdíjasa.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Újságíró-utánpótlás, figyelem!

  Az Utanpotlassport.hu – a Nemzeti Sport Junior mellékletét és az M4…

Tovább >>

Keleti Ágnes, az MSÚSZ-életműdíjasa

Ági néni

MSÚSZ-ÉLETMŰDÍJ: KELETI ÁGNES (tornász) a világ legidősebb, 100 éves olimpiai bajnoka…

Tovább >>

Szoboszlai Dominik, az Év férfi sportolója

Dominik

AZ ÉV FÉRFI SPORTOLÓJA SZOBOSZLAI DOMINIK (labdarúgó)           …

Tovább >>

A futballválogatott az Év csapata

MSUSZ 2020

AZ ÉV CSAPATA (hagyományos csapatsportok)   FÉRFI LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT         …

Tovább >>

Marco Rossi, az Év edzője

Rossi

AZ ÉV EDZŐJE    MARCO ROSSI (férfi labdarúgó-válogatott)           …

Tovább >>