Pályázat a kézilabda Eb-re akkreditált kollégák számára

Az Európai Kézilabda-szövetség, az EHF az alábbi tájékoztatást adta az akkreditált média tagjai számára, a csütörtökön kezdődő, magyar–szlovák közös rendezésű Eb egészségügyi szabályaival kapcsolatban:

„Az Európai Kézilabda Szövetség a magyarországi és szlovákiai Covid19-felelősökkel folytatott egyeztetést követően, valamint annak érdekében, hogy mindkét rendező országban összehangolt, magas szintű biztonságot nyújtó rendszert biztosítson, a következő frissítést adja ki a médiahigiéniai előírásokról.

A médiaakkreditáció átvételekor 48 óránál nem régebbi PCR tesztet kell benyújtani. Ez minden magyarországi és szlovákiai helyszínre igaz. Az akkreditáció átvétele kizárólag antigén teszttel nem lehetséges.

A negatív PCR-teszt tanúsítványa mellett szükséges annak igazolása, hogy az akkreditációt kérő média képviselője be van oltva, vagy felgyógyult a Covid19 betegségből.

Az arénába való minden későbbi belépéshez egy ugyanazon a napon elvégzett antigén tesztet vagy egy 48 óránál nem régebbi PCR tesztet kell bemutatni. Nemzetközi teszttanúsítványok engedélyezettek, de erősen ajánlott, hogy ezek a tanúsítványok QR-kódot is tartalmazzanak.”

A Magyar Sportújságírók Szövetsége, tagjait, illetve a magyar sportsajtót segítendő, a Magyar Kézilabda-szövetséggel együttműködve, a Csillag Imre Ösztöndíj Program keretein belül pályázatot ír ki MSÚSZ-tagoknak. A pályázat elnyerőinek tesztelési költségeihez a költségek ötven százalékáig nyújt segítséget.

Pályázni a fotitkar@sportujsagirok.hu email-címen lehet, január 16-ig. A pályázatokat folyamatosan bíráljuk el, az elszámolás módjáról a sikerrel pályázókat a pozitív döntésről tudósító levélben tájékoztatjuk.

MSÚSZ

Kézilabdakép

2022. január. 11.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Kiderül, kikből kerülhet ki az Év Sportolója az egyes kategóriákban

Év sportolója sajtótáj 1

A férfiaknál a birkózó Lőrincz Tamás, az úszó Milák Kristóf, valamint a kardvívó Szilágyi Áron, a nőknél a kajakos…

Tovább >>

Regisztráció a gálára

Dominik

Azok a tagjaink vehetnek részt a 64. M4 Sport – az Év Sportolója gálán, 2022. január 6-án,…

Tovább >>

Válasszuk ki az Év sportpillanatát!

Pillanat

A 64. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán másodszor díjazzák az Év sportpillanatát. A tíz jelöltre az…

Tovább >>

Kezdődik a szavazás az Év sportolóira, nyilvánosak a tízes listák

MSUSZ 2020

A Magyar Sportújságírók Szövetsége 2022.  január 6-án, csütörtökön, a hagyományos helyszínen, a Nemzeti Színházban rendezi meg az M4 Sport…

Tovább >>

Könyvbemutatóval ünnepelt a százéves sakkszövetség

Sakk2

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100….

Tovább >>