Nyertek a hazaiak

érkezésA Magyar Sportújságírók Szövetsége június 5-én a debreceni magyar–litván labdarúgó felkészülési mérkőzésre újdonságként médiabuszt indított Budapestről. A jelentkezők közül többen nagy örömmel vállalták, hogy a kánikulában  kispályán mérjék össze tudásukat a helyi kollégákkal. Csapatunk az MLSZ-nek köszönhetően válogatott szerelésben (piros mez, fehér nadrág, zöld sportszár)  léphetett pályára az Oláh Gábor utcai Stadion műfüvén: Makray Balázsnak, a debreceni Sportcentrum stratégiai igazgatójának is jár a háromszoros hurrá! Ellenfelünket nemcsak a hazai pálya segítette, hanem az is, hogy nekik volt egy cseréjük, a mi hat emberünk végigjátszotta a 2×25 percet. A meccsen mindkét fél megelégedésére Mező  Sándor megyei játékvezető fújta a sípot.

A találkozó elején nekünk volt több helyzetünk, azonban az első gólt a debreceniek szerezték, Bereczki Szabolcs (civishir.hu) talált a hálóba. Ez után azonban ellenállhatatlanul rúgtuk labdát és a gólokat, sorrendben Guber Péter (onlajnok.com) és Sus Róbert (PUSKAS.com, kétszer) ragadtatta tapsra a nézőket. A hajdúsági tollforgatók nem adták fel: Kiss Miklós (onlajnok.com) két góljával egyenlítettek,  majd Guber ismét vezetést szerzett, amint megint csak Kiss egalizált. (4-4)

Nagyon jól jött a szünet, s az ásványvíz, ami nemcsak belülre, hanem a fejre is került… Makranczi László (unideb.hu) megszerezte a vezetést az otthon játszóknak, Guber még egyszer a kapuba talált, de hiába védett többször is remekül kapusunk, Fehér György (FourFourTwo.hu), Horváth Zoltán (Magyar Katolikus Rádió) és újfent Makranczi góljával 7-5-re nyertek a hazaiak.

Együttesünkben szerepelt még Deák Zsigmond (Napi Gazdaság), Lukács Zsolt (Udvarhelyi Hírportál) és Horváth György (sportmindenkinek.hu), az ellenfélnél pedig Bereczki Attila (civishir.hu), Komáromi Árpád (goool.hu), Marosi Zoltán (Campus Rádió);  meg kell említeni még egy Bereczkyt, Attilát, a Nemzeti Sport helyi tudósítóját, aki toborozta a csapatot.

Játékosaink és szurkoló kollégák a vereség ellenére vidám hangulatban fogyasztották el a finom uzsonnát, majd a társaság átbuszozott az új Nagyerdei Stadionba, ahol kezdődött a válogatott találkozó, a kollégáknak pedig a munka.

Címlapkép:Támadnak a hazaiak Fotó: Bodnár Zalán

Cikk-kép: Érkezés Debrecenbe Fotó: Mravik Gusztáv

 

2015. június. 06.

  • NBP4

    A programnak immár a negyedik ciklusa kezdődött el.

  • MSUSZ 2020

    A pandémia miatt ezúttal online rendeztük meg az M4 Sport – Az Év Sportolója gálát a Nemzeti Színház Gobbi Hilda színpadán.

  • ÁrokFerenc

    Életének 89. évében Szabadkán a koronavírus-fertőzés szövődményeiben meghalt Árok Ferenc, a legendás sportújságíró, futballedző, szövetségünk életműdíjasa.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Újságíró-utánpótlás, figyelem!

  Az Utanpotlassport.hu – a Nemzeti Sport Junior mellékletét és az M4…

Tovább >>

Keleti Ágnes, az MSÚSZ-életműdíjasa

Ági néni

MSÚSZ-ÉLETMŰDÍJ: KELETI ÁGNES (tornász) a világ legidősebb, 100 éves olimpiai bajnoka…

Tovább >>

Szoboszlai Dominik, az Év férfi sportolója

Dominik

AZ ÉV FÉRFI SPORTOLÓJA SZOBOSZLAI DOMINIK (labdarúgó)           …

Tovább >>

A futballválogatott az Év csapata

MSUSZ 2020

AZ ÉV CSAPATA (hagyományos csapatsportok)   FÉRFI LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT         …

Tovább >>

Marco Rossi, az Év edzője

Rossi

AZ ÉV EDZŐJE    MARCO ROSSI (férfi labdarúgó-válogatott)           …

Tovább >>