Nyerhetsz a BURGER KING Brutálfutással

Szombaton 10-től a Puskás Ferenc stadionba és a környékére beköltözik a Brutálfutás elnevezésű extrém akadályfutó verseny, amelyen 1700 nevező indul. A 4,5 km hosszú, 30 különleges akadállyal megtűzdelt pályán ritka látványos felvételek, riportok készíthetők a meghökkentő “ellenfelekkel” (többek közt végig kell majd rohanni a stadion területén levő ötvenes évekbeli  alagutakban, a VIP páholyban, lépcsőzni a lelátókon, a Millenáris kerékpárpálya meredek falát is meg kell majd mászni futócipőben, sőt “ellenfél” lesz egy 25 méteres óriás csúszda is, egy csuklós busz és több roncsautó is, s nem lesz egyszerű a pet palack árok leküzdése sem. Lesz még a habalagúttól a csatornacsövön át a gumiabroncs hegyig sok minden más látvány is) küzdő résztvevőkről.

A névadó szponzor jóvoltából nyerhettek is munkáitokkal. Kérik, hogy a beszámolókban az eseménnyel annak teljes neve feltüntetésével foglalkozzatok, és az így készülő munkáitokat juttassátok el  (link, PDF, hang vagy video formátum) a pillar.gabriella@fusionrt.hu vagy a makkay.janos@fusionrt.hu e-mail címre szeptember 15-ig.
Minden sajtóanyag (cikk, film, hangfelvétel, riport, fotó), amelyben brandigelve szerepel az esemény: BURGER KING(R) Brutálfutás Budapest 1.0 – kiírva és/vagy logózva, részt vesz egy sorsoláson, ahol az anyagok beküldői között három kollega részére két személyre szóló Spa-Wellness belépőt sorsolnak ki az Oxygen Wellness-be.

2014. augusztus. 28.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Újságíró-utánpótlás, figyelem!

  Az Utanpotlassport.hu – a Nemzeti Sport Junior mellékletét és az M4…

Tovább >>

Elhunyt Árok Ferenc

ÁrokFerenc

Életének 89. évében Szabadkán a koronavírus-fertőzés szövődményeiben meghalt Árok Ferenc, a legendás sportújságíró, futballedző, aki szövetségünk Életműdíját kapta meg 2018…

Tovább >>

Keleti Ágnes, az MSÚSZ-életműdíjasa

Ági néni

MSÚSZ-ÉLETMŰDÍJ: KELETI ÁGNES (tornász) a világ legidősebb, 100 éves olimpiai bajnoka…

Tovább >>

Szoboszlai Dominik, az Év férfi sportolója

Dominik

AZ ÉV FÉRFI SPORTOLÓJA SZOBOSZLAI DOMINIK (labdarúgó)           …

Tovább >>

A futballválogatott az Év csapata

MSUSZ 2020

AZ ÉV CSAPATA (hagyományos csapatsportok)   FÉRFI LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT         …

Tovább >>