MSÚSZ–MLSZ egyeztetés

Csak egy hét telt el az MSÚSZ-tisztújítás óta, de már megtartotta első ülését az elnökség, és lezajlott az első tárgyalás az új elnök, Szöllősi György és egyik legfontosabb leendő partnerünk, a Magyar Labdarúgó-szövetség sajtóosztálya között. Mindenben támogatjuk az MLSZ törekvéseit, ami a sajtókiszolgálás infrastrukturális és szakmai követelményrendszerének érvényesítését, az akkreditációs rend betartatását illeti, egyúttal támogatást várunk új programjainkhoz.

MSUSZ_MLSZ

A megbeszélésen az MLSZ-t Dinnyés Márton, a sajtószolgákat vezetője és Sipos Jenő szóvivő képviselte, az MSÚSZ elnökét pedig Mravik Gusztáv alelnök kísérte el a Kánai úti székházba. Miután a hatalmas sportági fejlesztési programokat beindító és koordináló MLSZ kiemelt figyelmet fordít a sajtó minél szakszerűbb kiszolgálására, a licencfeltételek médiával kapcsolatos pontjainak teljesítésére (maga Dinnyés Márton kitűnően ismeri a nemzetközi standardokat, hiszen a héten is Torinóban, a Juventus–Real Madrid BL-elődöntőn volt ez UEFA helyszíni sajtófőnöke), így a labdarúgó-szövetség természetes partnere a szövetségünknek. Támogatást várhatunk az MLSZ-től annak a jogszabály-módosításnak a kezdeményezéséhez, hogy a látványsportokban a TAO-pénzek kommunikációs kiadásokhoz (honlap, marketing, arculatterv, kiadványok, archiválás, klubmúzeum és így tovább) is felhasználhatók legyenek, hogy a hírműsorokban ismét legyenek önálló sportblokkok, és a külföldi tudósításokat segítő pályázatunk kiírásához is anyagi és szakmai segítséget kapunk a szövetségtől.

Ugyancsak együttműködünk az idei évtől – az MLSZ, a Puskás Intézet és az MSÚSZ koprodukciójában – ismét megjelentetendő Futball Évkönyvek szerkesztésében, kiadásában, valamint a hivatalos magyar Újságíró-válogatott menedzselésében is.

 

2015. május. 09.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Újságíró-utánpótlás, figyelem!

  Az Utanpotlassport.hu – a Nemzeti Sport Junior mellékletét és az M4…

Tovább >>

Elhunyt Árok Ferenc

ÁrokFerenc

Életének 89. évében Szabadkán a koronavírus-fertőzés szövődményeiben meghalt Árok Ferenc, a legendás sportújságíró, futballedző, aki szövetségünk Életműdíját kapta meg 2018…

Tovább >>

Keleti Ágnes, az MSÚSZ-életműdíjasa

Ági néni

MSÚSZ-ÉLETMŰDÍJ: KELETI ÁGNES (tornász) a világ legidősebb, 100 éves olimpiai bajnoka…

Tovább >>

Szoboszlai Dominik, az Év férfi sportolója

Dominik

AZ ÉV FÉRFI SPORTOLÓJA SZOBOSZLAI DOMINIK (labdarúgó)           …

Tovább >>

A futballválogatott az Év csapata

MSUSZ 2020

AZ ÉV CSAPATA (hagyományos csapatsportok)   FÉRFI LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT         …

Tovább >>