Megjelent a Magyar Rekordok legújabb kiadása

rekordokA Magyar Rekord Egyesület kiadta a Magyar Rekordok 2012. és 2013. évi gyűjteményes kötetét, amely a hazai rendkívüli emberi teljesítmények 160 oldalas összefoglalója.

Az egyesület évkönyve mindenkinek szól, mert a szerkesztők szerint csak kétféle ember létezik: az, aki már mutatott be valamilyen rendkívülit, és így Magyar Rekorder vált belőle, és az, akinek még tartogat az élet rendkívüli erőfeszítéseket és sikereket, hiszen nem kell feltétlenül elrugaszkodnia a hétköznapok valóságától annak, aki legyőzhető kihívásokat keres: a könyv tanúsága szerint a hétköznapok hőseiként is válhat valakiből rekorder.

A könyvben több mint száz rendkívüli emberi teljesítményt gyűjtöttek össze színes képekkel és szubjektív beszámolókkal a Magyar Rekordok másfél évtizedes adatbázisának legutolsó két évéből. A rekorderek látszólag nem hétköznapi emberek, mégis hétköznapi módon mesélnek arról, hogy hogyan élték meg a rekordjuk felállításával, megdöntésével kapcsolatos izgalmat, dicsőséget vagy épp belső harmóniát.

Akad olyan rekorder is a könyvben, aki többszörös erő-világrekorder, vagy éppen palacsintasütő rekorder. A könyv önmagáért beszél, érdemes átpörgetni a lapjait, akárcsak a képek miatt is.
A kötet segít abban is, hogy a csúcsdöntő, csúcstartó példaképeket minél többen megismerjék, egyben minél többen vegyék a bátorságot újabb rekordok felállítására.

2014. június. 02.

  • NBP4

    A programnak immár a negyedik ciklusa kezdődött el.

  • MSUSZ 2020

    A pandémia miatt ezúttal online rendeztük meg az M4 Sport – Az Év Sportolója gálát a Nemzeti Színház Gobbi Hilda színpadán.

  • ÁrokFerenc

    Életének 89. évében Szabadkán a koronavírus-fertőzés szövődményeiben meghalt Árok Ferenc, a legendás sportújságíró, futballedző, szövetségünk életműdíjasa.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Újságíró-utánpótlás, figyelem!

  Az Utanpotlassport.hu – a Nemzeti Sport Junior mellékletét és az M4…

Tovább >>

Keleti Ágnes, az MSÚSZ-életműdíjasa

Ági néni

MSÚSZ-ÉLETMŰDÍJ: KELETI ÁGNES (tornász) a világ legidősebb, 100 éves olimpiai bajnoka…

Tovább >>

Szoboszlai Dominik, az Év férfi sportolója

Dominik

AZ ÉV FÉRFI SPORTOLÓJA SZOBOSZLAI DOMINIK (labdarúgó)           …

Tovább >>

A futballválogatott az Év csapata

MSUSZ 2020

AZ ÉV CSAPATA (hagyományos csapatsportok)   FÉRFI LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT         …

Tovább >>

Marco Rossi, az Év edzője

Rossi

AZ ÉV EDZŐJE    MARCO ROSSI (férfi labdarúgó-válogatott)           …

Tovább >>