Magyar sajtófelelős egy nemzetközi szövetségnél

 

Szeptember 1. óta szövetségünk tagja, Bardocz-Bencsik Mariann  a Curling Világszövetség (World Curling Federation) kommunikációs csapatában dolgozik.

A téli sportág világszövetségének honlapja a munkába állással kapcsolatban kiemelte: „Dr. Bardocz-Bencsik Mariann 2014 óta dolgozik a Curling Világszövetség médiacsapatával. A Magyar Curling Szövetségben eltöltött időt követően már dolgozott a Curling Világszövetség médiacsapatával, mint külsős. Ennek részeként a 2016-os és 2020-as ifjúsági téli olimpiai játékokról és a 2018-as pjöngcsangi téli paralimpiai játékokról is tudósított. 2021 elején végzett a Testnevelési Egyetem PhD programjában. Kutatási területei közé tartozik a sport szerepe a nemzetközi fejlődésben, valamint a kiemelkedő sportolók bevonása a fejlesztési munkába.”

A honlap idézte Bardocz-Bencsik Mariannt: „A Curling Világszövetség médiacsapatában dolgozni egy valóra vált álom. Ezt akartam csinálni az első, a 2014-es eseményem óta. Alig várom, hogy hozzájárulhassak a curling népszerűsítéséhez és fejlesztéséhez ebben az új szerepkörben.”

Megszólalt Christopher Hamilton, a világszövetség sajtófőnöke is: „Örömünkre szolgál, hogy Mariannt teljes munkaidőben felvehettük a kibővített médiacsapatba, miután több évig együttműködött velünk. Sportágunk iránti lelkesedése és korábbi tapasztalatai a nemzetközi porondon felbecsülhetetlen értékűek lesznek a várhatóan nagyon mozgalmas szezonban.”

Mariann-Bardocz-Bencsik

2021. szeptember. 08.

  • GTG

    Sportújságírók is szerepeltek a Puskás, a musical című előadásban, augusztus 18. és 20. között, a fővárosi Erkel Színházban.

  • SZZL

    Lövés Szarajevóban címmel írt könyvet Szentesi Zöldi László a Videoton labdarúgóklub 1984–1985-ös UEFA Kupa-menetelésének utolsó előtti állomásáról.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Magyar sajtófelelős egy nemzetközi szövetségnél

Mariann-Bardocz-Bencsik

  Szeptember 1. óta szövetségünk tagja, Bardocz-Bencsik Mariann  a Curling Világszövetség (World Curling Federation) kommunikációs csapatában dolgozik. A téli sportág világszövetségének…

Tovább >>

Az MSÚSZ idei díjazottainak méltatása

CSPH3485 díjazottak

A Magyar Sportújságírók Szövetségének hagyománya, hogy éves díjátadói után közzéteszi a kitüntetettek méltatását. Honlapunkon egybe közöljük az elhangzott laudációkat.  

Tovább >>

Bennfentes az oldalvonalon

Csillag Benedek

A mostani rekkenő hőségben jól jött egy Jaffa. Főleg, ha könyv és Csillag Péter írta. A napokban a budapesti…

Tovább >>

Elbúcsúztunk Várkonyi Sándortól

Varkonyi

 A Népsport korábbi rovatvezetője, a Foci 7 című lap főszerkesztője a…

Tovább >>