Kezdő 11

 

hallgatók

Ünnepi záróbankettel köszöntek el egymástól és az oktatóktól a Magyar Sportújságírók Szövetsége, a Testnevelési Egyetem és a Nemzeti Sport közös sportmédia felsőfokú szakirányú továbbképzésének végzős hallgatói. Az első évfolyamon tizenegyen vehették át az oklevelüket még február 15-én a TE-n, s e „kezdő 11-re” emlékeztetett az a TF-es mez, amelyet a hallgatók készíttettek és adtak át a képzés vezetőjének, Gál Andreának. Az oktatói kar képviseletében a tanszékvezető egyetemi docens asszony mellett Sterbenz Tamás, az egyetem rektorhelyettese, Mezei Dániel, a TE kommunikációs és marketing vezetője, valamint Csisztu Zsuzsa, az MSÚSZ alelnöke és S. Tóth János elnökségi tag vett részt a vacsorán. A végzett hallgatók – Bánfalvi Szabolcs, Berki Zsolt, Janzsó Miklós, Kazár Tamás, Lakos Roland, Lesku Enikő, Márványkövi Ferenc, Nagy Zoltán Zsolt, Nagy Zsolt, Orosz Ferenc és Sztruhala Máté – és az oktatók a szövetségünk kiadásában megjelent A magyar sportújságírás története című könyvet kapták ajándékba.

Sterbencz

GálAnd

  • sajt. táj. (1)

    A koronavírus-járvány miatti szünetet követő első teljes NB I-s forduló előtt az MSÚSZ köszönetet mond a kluboknak és a Magyar Labdarúgó Szövetségnek a tudósítók munkáját lehetővé tevő közös erőfeszítéseikért.

  • NovZol

    Orbán Viktor miniszterelnök 80. születésnapja alkalmából levélben gratulált a legendás rádiósnak, szövetségünk tiszteletbeli elnökének, Novotny Zoltánnak.

  • 1200novotny-radnoti-foto-MOB_960px

    Két rádióslegenda nyolcvan évvel ezelőtt egy napon, május 19-én született: szövetségünk tiszteletbeli elnöke, Novotny Zoltán és tagja, Radnóti László. A jó Isten éltesse őket nagyon sokáig!

Kapcsolat
Székhely:
1064 Bp., Vörösmarty u. 47/a

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
06-20-9159-685

Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Már lehet jelentkezni az AIPS Sport Media Awards, vagyis az AIPS Sportmédiadíj idei pályázatára

Magyar díjazottak

Noha a világ rendkívüli időszakot él, a minőségi újságírás továbbra is él, létezik. Ahogy a AIPS Sport Médiadíj is,…

Tovább >>

Az olasz kormány így segít

AIPS-fotó

Az AIPS honlapján jelent meg egy cikk, amely arról szól  hogy Olaszországban miként segítik a média munka nélkül…

Tovább >>

Pályázati felhívások

Németh Gyula

Az MSÚSZ az idén is meghirdeti pályázatait. Nívódíj A pályázatok beérkezésének a határideje minden kategóriában (írott sajtó, rádió-televízió, fotó, könyv) 2020. május…

Tovább >>

Évkönyv a fiatalokról

UP-évkönyv

Negyedszer is megjelent az Utanpotlassport.hu-t működtető MediaBook Kiadó gondozásában a korosztályos sport éves krónikáját feldolgozó kötet. A szövetségünk…

Tovább >>

Elnökségi közlemény

press

Előrebocsátva, hogy ezekben a napokban mi, sportújságírók is az emberi élet…

Tovább >>