Kezdő 11

 

hallgatók

Ünnepi záróbankettel köszöntek el egymástól és az oktatóktól a Magyar Sportújságírók Szövetsége, a Testnevelési Egyetem és a Nemzeti Sport közös sportmédia felsőfokú szakirányú továbbképzésének végzős hallgatói. Az első évfolyamon tizenegyen vehették át az oklevelüket még február 15-én a TE-n, s e „kezdő 11-re” emlékeztetett az a TF-es mez, amelyet a hallgatók készíttettek és adtak át a képzés vezetőjének, Gál Andreának. Az oktatói kar képviseletében a tanszékvezető egyetemi docens asszony mellett Sterbenz Tamás, az egyetem rektorhelyettese, Mezei Dániel, a TE kommunikációs és marketing vezetője, valamint Csisztu Zsuzsa, az MSÚSZ alelnöke és S. Tóth János elnökségi tag vett részt a vacsorán. A végzett hallgatók – Bánfalvi Szabolcs, Berki Zsolt, Janzsó Miklós, Kazár Tamás, Lakos Roland, Lesku Enikő, Márványkövi Ferenc, Nagy Zoltán Zsolt, Nagy Zsolt, Orosz Ferenc és Sztruhala Máté – és az oktatók a szövetségünk kiadásában megjelent A magyar sportújságírás története című könyvet kapták ajándékba.

Sterbencz

GálAnd

  • UP-évkönyv

    Szövetségünk Nagy Béla-programjának támogatásával megjelent az Utánpótlássport 2019 című kötet.

  • Nagy_Bela_4_FF

    Szövetségünk idén is elindítja a Nagy Béla-programot: 2020. december 15-ig 50 millió forinttal segítjük elsősorban sportkönyvek megjelentetését, továbbá sporttárgyú kiállítások, konferenciák szervezését, sportszervezetek honlapjának, archívumának, klubmúzeumának megújítását, emléktáblák állítását.

  • hallgatók

    Ünnepi záróbankettel köszöntek el egymástól és az oktatóktól a Magyar Sportújságírók Szövetsége és a Testnevelési Egyetem közös sportmédia felsőfokú szakirányú továbbképzésének végzős hallgatói.

Kapcsolat
Székhely:
1064 Bp., Vörösmarty u. 47/a

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
06-20-9159-685

Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Gratulálunk!

Europe

  Mint köztudomású, az AIPS Médiadíjait nagyszabású gála keretében a Nemzetközi Sportújságíró…

Tovább >>

Bélyeg Mr. Soccerról

24-3_Les_Murray_belyeg_960px

  Szövetségünk egykori tagjáról, a legendás magyar származású ausztrál futballkommentátorról, Les Murray-ről…

Tovább >>

Alelnökünk is díjat adott át

Guszti

A Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa és Kozma Mihály Futsallkupa nagydöntőit Debrecenben a Sporttudományi Oktatóközpont új Egyetemi Sportcsarnokában rendezték…

Tovább >>

A Magyar Parasport Napja

Paranap

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-,…

Tovább >>

Sportmédia: diplomaosztó

SZJ_7100_resize

Másfél évvel ezelőtt indította el szövetségünk a Testnevelési Egyetemmel közösen diplomásoknak a Sportmédia…

Tovább >>