Jobbak az újságírók

vincze

A magyar-svájci vb-selejtező délelőttjén a Magyar Újságíró Labdarúgó-válogatott és szövetségünk futballcsapata az alpesi országból az esti meccsre érkező sajtómunkások együttesével játszott.

A helvétek szerezték meg a vezetést, a második félidőben viszont sikerült fordítani, így jobb eredményt értünk el, mint Bernd Storck szövetségi kapitány alakulata. Góljainkat Vincze Ottó (felső képünkön) – a korábbi válogatott labdarúgó, a Sport Tv szakkommentátora – akinek a pályafutása több ponton is kapcsolódik Svájchoz: szerepelt a Sion együttesében, a Ferencváros futballistájaként BL-csoportmérkőzésen idegenben két gólt ért el a Grasshoppers ellen – és Mohay Bence (középső kép) szerezte.

goljpg.

A mérkőzés előtt Dinnyés Márton (alsó képünkön Szöllősi György MSÚSZ elnökkel), a Magyar Labdarúgó-szövetség kommunikációs osztályának a vezetője, az UEFA médiabizottságának a tagja köszöntötte a csapatokat. A találkozó szereplői a meccs után az MLSZ jóvoltából közös ebéden vettek részt.

dinnyes

Csapatunk a válogatott meccsek előtt már pályára lépett a horvát és a román újságírók ellen is.

A szervezők – Szöllősi György és Sven Schoch, az SDA-ATS svájci hírügynökségtől – megbeszélték, hogy vb-selejtező visszavágójának a napján újra találkozik a két együttes.

helvetek

Fotók: Kristóf Lajos

Magyarország-Svájc 2-1 (0-1)

Népliget, FTC-pálya, Vezette: Arany Tamás

Összeállításunk:  Borsi Dávid (RTL Klub) – Borsi László (Hatoscsatorna), Dudás János, Károly Gábor (Origo), Mohay Bence (M4 Spor) – dr. Csóka László (Hatoscsatorna), Schleinig Ádám (Nemzeti Sport) – Fülöp Zoltán (Sziget Fesztivál), Vincze Ottó, Szöllősi György (Magyar Sportújságíró Szövetség, FourFourTwo) – Somogyi Zsolt (Nemzeti Sport).

Csere: Szabó S. Gergő (Info Rádió), Tóth Csaba, Keller Sándor (MTVA), Kovács Dénes, Sütő János.

Szakvezető: Borsi Gergely (Nemzeti Sport).
Gól: Vincze Ottó, Mohay Bence.

 

2016. október. 10.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Könyvbemutatóval ünnepelt a százéves sakkszövetség

Sakk2

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100….

Tovább >>

Szilágyi Anna az AIPS vendége volt Svájcban

AIPS FIFA

Huszonegy fiatal újságíró – köztük a márciusban az AIPS Médiadíját a fiatal fotósok kategóriájában elnyert Szilágyi Anna – vett…

Tovább >>

Almafák futballpályán

almafa-bemutato_4

Megjelent a Dénes Tamás és Lakat T. Károly szerzőpáros Almafák – futballmesék apákról és fiúkról című könyve. Fűrész Attila a…

Tovább >>

Futball a Mátraalján

Gyöngyös

Gyöngyösön nagy érdeklődés mellett mutatták be a város futballtörténetéről szóló, 115 év a Mátraalján című könyvet, amelynek elkészítését a…

Tovább >>

Kiállítás a Nagy Béla-program támogatásával: 50 éves a magyar női labdarúgás

A kiállítás-megnyitó vendégeinek csoportképe

Az ötvenéves magyar női labdarúgást köszöntő kiállítás nyílt meg az MLSZ Budapesti Igazgatósága székhelyén, a budapesti Curia utcában. A…

Tovább >>