Január 6-án lesz a 64. M4 Sport – Az Év Sportolója Gála

A Magyar Sportújságírók Szövetsége elnöksége úgy döntött, hogy 2022. január 6-án rendezi meg a 64. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát. Reménykedve abban, hogy a vírushelyzet nem rosszabbodik, a legszigorúbban betartva az egészségügyi előírásokat, de remélhetőleg – amennyiben a hatályos jogszabályok lehetővé teszik – nézők előtt. A jövő év első csütörtök estéjére tervezett magas színvonalú televíziós produkciónak az immár hagyományos helyszín, a Nemzeti Színház ad majd otthont.

A kreatív producer ezúttal is Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, a műsorban sztárfellépőkkel ünnepeljük a 2021-es év, elsősorban a tokiói olimpia és paralimpia magyar hőseit.

Ahogyan 1958 óta minden esztendőben, a sportújságírók ezúttal 64. alkalommal is megválasztják az év legjobbjait. Szokás szerint az MSÚSZ elnöksége állítja össze a kategóriák jelöltjeit. A fogyatékos sportolók díjairól a paralimpiai bizottság által összeállított jelöltlista alapján felkért szakemberek, köztük újságírók döntenek. Az Év sportpillanata-díj jelöltjeire a gála névadó főtámogatója, az M4 Sport tesz javaslatot, majd a szurkolók és a szakírók közösen választják meg a kategória győztesét. Az Év e-sportolójára a Magyar E-Sport szövetség tesz javaslatokat, az Év szabadidős sporteseményére pályázni lehet, mindkét kategóriában az MSÚSZ elnöksége dönt a díjazottról.

Tagjaink számára a hagyományos internetes voksolás a női kézilabda-válogatott világbajnoki szereplésének befejezése után, legkésőbb december 20-án kezdődik és december 27-én fejeződik be.

December 28-án sajtótájékoztatót tartunk, amelyen ismertetjük a kategóriák első három-három helyezettjét.

A kategóriák: az Év férfi sportolója, az Év női sportolója, az Év csapata (hagyományos sportágak), az Év csapata (az egyéni sportágakban), az Év edzője (itt ezúttal is jelölt lesz egy fogyatékos sportolókkal foglalkozó edző is), MSÚSZ-életműdíj, az Év e-sportolója, az Év szabadidősport eseménye, az Év fogyatékos férfi sportolója, az Év fogyatékos női sportolója, az Év fogyatékos csapata, az Év sportpillanata.

További hírekért, érdekességekért, tudnivalókért, kérjük, kísérjék figyelemmel a szövetség honlapját, az MSÚSZ és a gála Facebook oldalát, valamint hírleveleinket.

MSÚSZ-elnökség

MSUSZ 2020

2021. december. 02.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Kiderül, kikből kerülhet ki az Év Sportolója az egyes kategóriákban

Év sportolója sajtótáj 1

A férfiaknál a birkózó Lőrincz Tamás, az úszó Milák Kristóf, valamint a kardvívó Szilágyi Áron, a nőknél a kajakos…

Tovább >>

Regisztráció a gálára

Dominik

Azok a tagjaink vehetnek részt a 64. M4 Sport – az Év Sportolója gálán, 2022. január 6-án,…

Tovább >>

Válasszuk ki az Év sportpillanatát!

Pillanat

A 64. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán másodszor díjazzák az Év sportpillanatát. A tíz jelöltre az…

Tovább >>

Kezdődik a szavazás az Év sportolóira, nyilvánosak a tízes listák

MSUSZ 2020

A Magyar Sportújságírók Szövetsége 2022.  január 6-án, csütörtökön, a hagyományos helyszínen, a Nemzeti Színházban rendezi meg az M4 Sport…

Tovább >>

Könyvbemutatóval ünnepelt a százéves sakkszövetség

Sakk2

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100….

Tovább >>