Gratulálunk!

Több MSÚSZ-tagot díjaztak az Ezüstgerely  2020 – Sport a kortárs magyar művészetben pályázaton a Magyar Olimpiai és Sportmúzeumban.

A Sportirodalom-kategóriában elnökségi tagunk, Dénes Tamás lett a legjobb, a szövetségünk kiadásában, a Nagy Béla-program támogatásával megjelent hiánypótló mű, A magyar sportújságírás története című könyv szerkesztéséért.

DÉNES Tamás; SÁRFALVI Péter; BODNÁR András; VÉKÁSSY Bálint

Dénes Tamás az olimpiai bajnok vízilabdázótól, a MOB Mező Ferenc Sportbizottságának elnökétől, Bodnár Andrástól vehette át az elismerést

Címes-e1558111335680

Különdíjat kapott Hegyi Iván: Pályamű és Dénes Tamás, Dlusztus Imre: Meggypiros mezben című munkája. Mindkét alkotás az MSÚSZ Nagy Béla-programjának a támogatásával készült el.

A Sportfotó kategóriában Illyés Tibor nyert öt sorozatával és a Telitalálat című képével.

Kihirdették az Ezüstgerely 2020 – Sport a kortárs magyar m?

Harmadik lett Kisbenedek Attila (Kleinheisler László az oroszok elleni barátságos meccsen). Különdíjat kapott Budai Béla sorozatáért és Földi Imre Meglepetés című alkotásáért.

A díjnyertes művekből összeállított kiállítás augusztus 16-ig – hétfő kivételével – 10 és 17 óra között nézhető meg a a Magyar Olimpiai és Sportmúzeumban.

Fotók: MTI/Mónus Márton

  • Gulyas-Laszlo-_960px

    Hetvenéves lett korábbi elnökségi tagunk, a Feleki- és Östreicher-díjas rádiós és televíziós legenda, Gulyás László. Gratulálunk!

  • szur_0031_FI

    Szövetségünk Nagy Béla programjának támogatásával megjelent a SZÚR száz évét feldolgozó könyv.

  • sportjog

    Az évente négy alkalommal megjelenő lapot a Testnevelési Egyetem és a HVG-ORAC kiadó összefogása hívta életre, a kiadványt az Emmi sportért felelős államtitkársága támogatja.

Kapcsolat
Székhely:
1064 Bp., Vörösmarty u. 47/a

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
06-20-9159-685

Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Sikeres AIPS-kongresszus

címlapi

Magyarország 1965, 1992 és 1999 után negyedik alkalommal volt házigazdája az 1924-ben Párizsban hazánk részvételével megalakult Nemzetközi Sportújságírók Szövetsége…

Tovább >>

Fontos téma, rangos konferencia

ZsuAIPS

Csisztu Zsuzsa, szövetségünk alelnöke is felszólal majd az AIPS szervezte, négy részből álló, a női sportújságírás helyzetéről szóló online 

Tovább >>

Labdarúgásról másképp

csillag_ok (1)

A Jaffa Kiadónál megjelent a szövetségünk Nagy Béla-programjának támogatásával készült Kapufák és kényszerítők – futball a 20. századi magyar…

Tovább >>

Gratulálunk!

DÉNES Tamás; SÁRFALVI Péter; BODNÁR András; VÉKÁSSY Bálint

Több MSÚSZ-tagot díjaztak az Ezüstgerely  2020 – Sport a kortárs magyar művészetben pályázaton a Magyar Olimpiai és Sportmúzeumban. A Sportirodalom-kategóriában elnökségi tagunk, Dénes…

Tovább >>

Előtérben a Hátsó füves

HatsoFuves_960px

Szövetségünk Nagy Béla-programjának segítségével bemutatták a Rézbong Kiadó gondozásában megjelent Hátsó füves című könyvet a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeum kertjében.

Tovább >>