Flottaszerződést kötött egymással az MSÚSZ és a Vodafone

vodafone logo

Szerződést kötött egymással a Magyar Sportújságírók Szövetsége és a Vodafone Magyarország, amelynek köszönhetően szövetségünk tagjai kedvezményes tarifával szerződhetnek a társasággal, a flotta tagjai pedig ingyen beszélhetnek egymással.

Ha ide kattintasz, akkor megismerheted a tarifákat, mennyiért vásárolhatsz adatforgalmat az előfizetésedhez, valamint azt is, hogy miért érdemes belépned a flottába. A tájékoztatóban nem szerepel, de mi hozzátesszük, hogy a legtöbb sportszövetség is a Vodafone Magyarországgal áll szerződésben és a cég összekapcsolja a mi flottánkat velük, tehát ha egy válogatott vízilabdázót vagy edzőt hívsz, és a száma 70-es előhívóval kezdődik, biztos lehetsz benne, hogy ingyen beszéltek. Ebben a tájékoztatóban szerepelnek azok az üzletek, amelyekben Budapesten és környékén beléphetsz a flottába. Vidéki kollégáinknak tájékoztatóban is olvasható +36 70 224 2220 számú Forró drótot kell hívniuk, ha szerződést szeretnének kötni.

A tagjainknak az érvényes tagsági igazolvánnyal kell bizonyítaniuk, hogy jogosultak belépni a flottába. Ugyanakkor minden tag 5 családtagját is behozhatja a flottába, akiknek szintén szerződést kell kötniük. Sőt, a behozott családtagok is fejenként 5-5 családtaggal bővíthetik a kört, és így már a nagy famíliák is ingyen beszélgethetnek egymással! A családtagok úgy léphetnek be, hogy az itt található nyomtatványt a tag, illetve a tag által bevitt családtag, valamint a belépni kívánó kitölti, és beszkennelve elküldi a pajorgyl@gmail.com címre, majd a szövetség aláírással igazolja a jogosultságot, és ezután lehet a szerződés megkötését elindítani.

További kedvezményeket is kínál a Vodafone Magyarország számhordozás esetére (kattints ide!), illetve még a Valentin-naphoz kapcsolódóan is (kattints ide!).

Az új flotta előfizetéshez kedvezményes készülékvásárlási lehetőség is jár, amelyhez kamatmentes kölcsönt is igénybe lehet venni, erről ide kattintva tudhatsz meg részleteket.

2015. február. 19.

  • NBP4

    A programnak immár a negyedik ciklusa kezdődött el.

  • MSUSZ 2020

    A pandémia miatt ezúttal online rendeztük meg az M4 Sport – Az Év Sportolója gálát a Nemzeti Színház Gobbi Hilda színpadán.

  • ÁrokFerenc

    Életének 89. évében Szabadkán a koronavírus-fertőzés szövődményeiben meghalt Árok Ferenc, a legendás sportújságíró, futballedző, szövetségünk életműdíjasa.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Újságíró-utánpótlás, figyelem!

  Az Utanpotlassport.hu – a Nemzeti Sport Junior mellékletét és az M4…

Tovább >>

Keleti Ágnes, az MSÚSZ-életműdíjasa

Ági néni

MSÚSZ-ÉLETMŰDÍJ: KELETI ÁGNES (tornász) a világ legidősebb, 100 éves olimpiai bajnoka…

Tovább >>

Szoboszlai Dominik, az Év férfi sportolója

Dominik

AZ ÉV FÉRFI SPORTOLÓJA SZOBOSZLAI DOMINIK (labdarúgó)           …

Tovább >>

A futballválogatott az Év csapata

MSUSZ 2020

AZ ÉV CSAPATA (hagyományos csapatsportok)   FÉRFI LABDARÚGÓ-VÁLOGATOTT         …

Tovább >>

Marco Rossi, az Év edzője

Rossi

AZ ÉV EDZŐJE    MARCO ROSSI (férfi labdarúgó-válogatott)           …

Tovább >>