Felvételi a KOS-ban!

BefutottKOS-osok.jpgMár az 50. szemeszter indul februárban az első magyarországi magán médiaiskolában, a KOS-ban! Itt ismerkedett meg a szakmával a legismertebb magyar sportújságírók, sportriporterek jelentős része: Amler és Borbély, Faragó és Hajdú B., Haraszti és Horti, Kálnoki Kiss és L. Pap, Matuz és Méhes, Petrovics-Mérei és Somogyi Dia (és Zsolt), Szántó és Szujó és még sokan mások.

Itt tanított az elmúlt negyedszázadban Borókaitól Schmitten át Vitrayig és tanít ma is Bárdostól Egrin át Gundelig, Dobortól Murányin át Peturig, Sinkovicstól Szegőn át Török Lászlóig a szakma színe-java.

A 2 féléves képzés során műfajelmélet, stílustan, beszédtechnika éppen úgy szerepel a tananyagban, mint a szerkesztéstan, illetve a rádiós és televíziós ismeretek (a diákok saját tv-stúdióban gyakorolhatnak), vagy a sporttörténet.
Mélyvíz-elmélet, praktikus ismeretek, gyakorlati képzés! A legjobbaknak félévkor és a tanév végén is ösztöndíj, akár teljes tandíját visszanyerheti.

Specializálódási lehetőség: nyomtatott sajtó, online-újságírás, kommentátor-, riporter-, szerkesztő- és videózsurnaliszta-szak.

Felvételi a Komlósi Oktatási Stúdió keresztfélévére, minimum érettségivel rendelkezőknek: 2015. január 31-én 15 órakor, illetve február 5-én 17 órakor a Sajtóházban (KOS oktatási kabinet; Budapest VI., Vörösmarty u. 47/a).

További infó: www.riporteriskola.hu

2015. január. 29.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Könyvbemutatóval ünnepelt a százéves sakkszövetség

Sakk2

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100….

Tovább >>

Szilágyi Anna az AIPS vendége volt Svájcban

AIPS FIFA

Huszonegy fiatal újságíró – köztük a márciusban az AIPS Médiadíját a fiatal fotósok kategóriájában elnyert Szilágyi Anna – vett…

Tovább >>

Almafák futballpályán

almafa-bemutato_4

Megjelent a Dénes Tamás és Lakat T. Károly szerzőpáros Almafák – futballmesék apákról és fiúkról című könyve. Fűrész Attila a…

Tovább >>

Futball a Mátraalján

Gyöngyös

Gyöngyösön nagy érdeklődés mellett mutatták be a város futballtörténetéről szóló, 115 év a Mátraalján című könyvet, amelynek elkészítését a…

Tovább >>

Kiállítás a Nagy Béla-program támogatásával: 50 éves a magyar női labdarúgás

A kiállítás-megnyitó vendégeinek csoportképe

Az ötvenéves magyar női labdarúgást köszöntő kiállítás nyílt meg az MLSZ Budapesti Igazgatósága székhelyén, a budapesti Curia utcában. A…

Tovább >>