Elhunyt Leyrer Richárd, a MOB alelnöke

leyrerrLeyrer Richárd, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke öngyilkosságot követett el, mert decemberben megtudta, hogy gyógyíthatatlan daganatos betegsége van. A sportvezető a családja előtt is titokban tartotta a betegségét, azt akarta, hogy az ünnepeket felhőtlen boldogsában tölthessék el szerettei.

A 66 éves sportvezető holttestére szombaton reggel az otthonában találtak rá, az azonban csak most derült ki, hogy főbe lőtte magát. Családja a Blikknek megerősítette, hogy Leyrer gyógyíthatatlan betegség miatt vetett véget az életének, mert „nem tudta volna elviselni a betegséggel járó kiszolgáltatottságot”.

„Múlt év végén közölték vele az orvosok a szörnyű hírt, de senkinek nem árulta el a családban, hogy rákos. Hálás vagyok a bátor tettéért, hogy nem hagyta szenvedni a szeretteit a betegség miatt” – mondta az elhunyt felesége, Szabó Júlia a bulvárlapnak.

Leyrer a MOB alelnöki posztja mellett a Magyar Kick-Box Szakszövetség elnöke, a Nemzetközi Kick-Box Szövetség alelnöke volt. Mindkét magyar szövetség saját halottjának tekinti.

*

Ha ön úgy érzi, segítségre van szüksége valamilyen trauma feldolgozásához, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot!

2015. január. 05.

Kapcsolat
Székhely:
1123 Budapest, Alkotás utca 44.

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
+36-30-9121-572

Szövetségünk adószáma:
18059607-2-43


Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Könyvbemutatóval ünnepelt a százéves sakkszövetség

Sakk2

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100….

Tovább >>

Szilágyi Anna az AIPS vendége volt Svájcban

AIPS FIFA

Huszonegy fiatal újságíró – köztük a márciusban az AIPS Médiadíját a fiatal fotósok kategóriájában elnyert Szilágyi Anna – vett…

Tovább >>

Almafák futballpályán

almafa-bemutato_4

Megjelent a Dénes Tamás és Lakat T. Károly szerzőpáros Almafák – futballmesék apákról és fiúkról című könyve. Fűrész Attila a…

Tovább >>

Futball a Mátraalján

Gyöngyös

Gyöngyösön nagy érdeklődés mellett mutatták be a város futballtörténetéről szóló, 115 év a Mátraalján című könyvet, amelynek elkészítését a…

Tovább >>

Kiállítás a Nagy Béla-program támogatásával: 50 éves a magyar női labdarúgás

A kiállítás-megnyitó vendégeinek csoportképe

Az ötvenéves magyar női labdarúgást köszöntő kiállítás nyílt meg az MLSZ Budapesti Igazgatósága székhelyén, a budapesti Curia utcában. A…

Tovább >>