Budapest: futballfőváros

Az idei és a következő esztendő jelentős budapesti futballeseményeiről szervezett háttérbeszélgetést a sajtó munkatársainak az MLSZ-szel közösen a Magyar Sportújságírók Szövetsége utóbbi Győri úti irodájában.

 

dav

 

Az Euro2020 felirattal David Farrelly (balra) és Szöllősi György a háttérbeszélgetés résztvevőivel

Fotó: Mravik Gusztáv

 

Szöllősi Györgynek, az MSÚSZ elnökének és Dinnyés Mártonnak, az MLSZ kommunikációs osztályvezetőjének köszöntője után Forgács István projektvezető számolt be a május 18-án a Groupama Arénában rendezendő női Bajnokok Ligája döntő előkészületeiről, majd Szabó Vilmos, az MLSZ szervezési osztályának vezetője a 2020-as Európa-bajnokságra gőzerővel épülő új Puskás Arénában játszandó négy budapesti mérkőzése kapcsán adott tájékoztatást.

Eljött a sajtóeseményre David Farrelly, az Euro2020 kommunikációs igazgatója. A kontinenstorna 12 városa közül Budapestre látogatott először. Többek között beszélt arról, hogy a jegyértékesítés első fázisa még az idén, a selejtezők vége előtt elkezdődik, mégpedig azért, mert azt szeretnék, hogy a rendező ország lakosai jussanak hozzá a belépők legalább 70 százalékához.

A hazai szervezők január 29-én, az Eb-rajt előtt 500 nappal fontos bejelentést tesznek, kiderül majd például, hogy hol lesz a szurkolói zóna.

  • Bia

    A nemrégiben 64 éves korában elhunyt tagtársunk, Simon József búcsúztatása augusztus 23-án, pénteken 15 órakor lesz a Biai katolikus temetőben.

  • AIPS

    Az idén is lehet pályázni az AIPS Sport Media Awards-díjra. Az alábbiakban minden fontos tudnivalót összefoglaltunk.

  • 20190702 Szepesi György emléktábla avatás

    Emléktáblát lepleztek le Szepesi György tiszteletére szülőházánál, a Váci út 97. szám alatt július 2-án, a sportújságírás világnapján.

Kapcsolat
Székhely:
1064 Bp., Vörösmarty u. 47/a

Iroda, levelezési cím:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
06-20-9159-685

Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


A 2020-as Eb – testközelből

Wales v Northern Ireland - Round of 16 - UEFA Euro 2016

Miközben a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnoksággal kapcsolatban mindenki azt latolgatja, ott lesz-e a magyar válogatott…

Tovább >>

Könyv a birkózó-vb-ről

birko

Csaknem 300 oldalas, mintegy 700 képpel illusztrált emlékkönyv jelent meg a 2018-as budapesti…

Tovább >>

Emlékezetes MSÚSZ-jubileum

tömeg

Összefoglalni sem könnyű, hányan hányféle programon vehettek részt a tagjaink és külföldi vendégeink közül a jubileumi rendezvényeink során, amelyeket…

Tovább >>

Nápolyi készülődés az Universiadéra

cof

A 30. nyári univeriade helyszínén, Nápolyban a múlt hónap közepén bemutatták a médiának az épülő helyszíneket, a sajtóközpontot, a…

Tovább >>

Az MSÚSZ közleménye

borító

A Magyar Sportújságírók Szövetsége felháborodását fejezi ki az ukrajnai kisebbségek által hevesen ellenzett, s a kárpátaljai magyar szervezetek által…

Tovább >>