Budapest: futballfőváros

Az idei és a következő esztendő jelentős budapesti futballeseményeiről szervezett háttérbeszélgetést a sajtó munkatársainak az MLSZ-szel közösen a Magyar Sportújságírók Szövetsége utóbbi Győri úti irodájában.

 

dav

 

Az Euro2020 felirattal David Farrelly (balra) és Szöllősi György a háttérbeszélgetés résztvevőivel

Fotó: Mravik Gusztáv

 

Szöllősi Györgynek, az MSÚSZ elnökének és Dinnyés Mártonnak, az MLSZ kommunikációs osztályvezetőjének köszöntője után Forgács István projektvezető számolt be a május 18-án a Groupama Arénában rendezendő női Bajnokok Ligája döntő előkészületeiről, majd Szabó Vilmos, az MLSZ szervezési osztályának vezetője a 2020-as Európa-bajnokságra gőzerővel épülő új Puskás Arénában játszandó négy budapesti mérkőzése kapcsán adott tájékoztatást.

Eljött a sajtóeseményre David Farrelly, az Euro2020 kommunikációs igazgatója. A kontinenstorna 12 városa közül Budapestre látogatott először. Többek között beszélt arról, hogy a jegyértékesítés első fázisa még az idén, a selejtezők vége előtt elkezdődik, mégpedig azért, mert azt szeretnék, hogy a rendező ország lakosai jussanak hozzá a belépők legalább 70 százalékához.

A hazai szervezők január 29-én, az Eb-rajt előtt 500 nappal fontos bejelentést tesznek, kiderül majd például, hogy hol lesz a szurkolói zóna.

  • Simon József kézilabda-díj 2 foto MKSZ Kovács Anikó

    A Magyar Kézilabda Szövetség tisztújító küldöttgyűlésén a testület Elismerő oklevél kitüntetését vehette át tagtársunk, Simon József.

  • dav

    A Testnevelési Egyetemen lévő irodánkban megtartottuk a mostani elnökség utolsó ülését. Mint ismert, az április végi budapesti közgyűlésen tisztújítás lesz, a testület négyéves mandátuma lejár.

  • B01I42114

    A kiváló sportújságíró, tagtársunk, Kocsis L. Mihály édesapjáról, Kocsis Mihályról írt tartalmas, gazdagon illusztrált könyvet, amit a Magyar Kajak-kenu Szövetségben mutattak be a sajtó képviselőinek.

Kapcsolat
Székhely:
1064 Bp., Vörösmarty u. 47/a

Levelezési cím:
1123 Bp., Alkotás u. 44.

Iroda:
1123 Bp., Győri út 17.

iroda@sportujsagirok.hu
06-20-9159-685

Szövetségünk számlaszáma:

10102086-13584302-00000008


Legutóbbi facebook bejegyzések

Gratulálunk, Simi!

Simon József elismerése.

37 likes3 days ago

Békéscsabai tárlat Albertről

Az MSÚSZ Nagy Béla-programjának támogatásával Albert Flóriánról rendeznek emlékkiállítást Békéscsabán.

6 likes3 days ago

Az MSÚSZ-szavazásán a sportújságírók Jakabfi Zsanettett választották 2018 legjobb női labdarúgójának, ám a magyar válogatott és..

13 likes5 days ago

Kocsis: 90

KS-könyv

Az idén szeptemberben lenne 90 esztendős Kocsis Sándor, minden idők legkiválóbb magyar futballistáinak egyike, az Aranycsapat jobbösszekötője, a Ferencváros,…

Tovább >>

Zágrábban is jártunk

zászló

Április 6-án volt napra pontosan hetven esztendeje, hogy Zágrábban, a Gejeva…

Tovább >>

Bécsi ünnep

Sports Media Austria Jahrestagung 2019

Az Osztrák Sportújságíró Egyesület alapításának 70. évfordulója alkalmából a Magyar Sportújságírók Szövetségét is meghívták Bécsbe, ahol Szöllősi György elnök,…

Tovább >>

Meg kell nézned!

CSABAI Dóra; Eggert, Sophia

A 37. Magyar Sajtófotó-pályázaton szövetségünk tagjai közül a Sport (sorozat)-kategóriában Varga Dzsenifer (szabadfoglalkozású) Vakfoci című alkotásával második,

Tovább >>

Illyés Tibor győzött

pong

Az Ormai László-csarnokban rendezett asztalitenisz-világnap keretében került sor az I. Gergely Gábor Médiakupára, amelyen tizenhatan vettek részt, a sportújságírók…

Tovább >>